9 de febrer del 2014

Error. Plou sobre mullat.


No sé si és inconsciència, prepotència, ignorància o estultícia, però les primeres paraules del guanyador de les primàries d’ahir al PSC (o, és al Nou PSC?) per veure quin nom proposen els socialistes catalans al espanyols perquè l’incloguin a la seva llista per les properes eleccions europees, són un complert error i una patinada descomunal.
fer foc nou
Recomençar una cosa que s’havia començat malament.
 
Diu l’ínclit personatge, i ho recull la nota oficial del partit: “el PSC ha decidit foc nou per Europa en aquestes eleccions”
 
Però, sap bé que ha dit? Reemplaçar a en Raimon Obiols, és fer foc nou? Sap alguna cosa d’Europa, ell? Però, com s’atreveix? Sols es pot entendre des de la immaduresa, la ignorància, o des del sense sentit del que forma part.
Sempre he tingut una debilitat per en Raimon, malgrat que –com que no sóc gens nacionalista- mai m’he identificat amb alguns dels seus postulats. Però reconec, com crec que ho fa la majoria de militants assenyats del PSC i de la societat catalana, la seva vàlua política i intel·lectual, el seu treball polític i la seva digna trajectòria.
Ara, un jovenet que no ha fet mai res, s’atreveix a dir que el PSC ha decidit fer foc nou? Però, a on anem? O potser, cap a on van tots plegats? Que s’ho facin mirar! Potser sí que caldrà començar a pensar a fer foc nou, però de tota aquesta trepa que pretén fer el Nou PSC.
 
9 de febrer.